Slider

Synttärilahja Norjasta

26. syyskuuta 2012

Lupailin eilen, että paljastan mitä sain mieheltäni synttärilahjaksi vähän ennekkoon. Olin haaveillut valkoisista taljoista DSR-tuolien päälle, varsinkin jouluksi ja muutenkin kylminä iltoina lämmittämään, yksi syy oli myös tuolien suojeleminen naarmuilta ym. 

Mieheni päättikin sitten yhdessä Norjalaisessa sisustusliikkeessä käydessämme, ostaa minulle tuolien päälle ne haluamani taljat:) Hän hyväksytti taljat minulla ja marssi kassalle maksamaan ja varmisti vielä, ettei minua kovasti haittaa, jos saan lahjani vähän etukäteen;) Aikas kiva mies minulla:) 








 
Sopivat ihan täydellisesti tuolien päälle ja tuovat juuri sitä kodikkuutta ja lämpöä mitä halusinkin:)

Mukavaa keskiviikko illan jatkoa kaikille!

Muutama tyynynpäällinen h&m:ltä

25. syyskuuta 2012

Olen haaveillut jo jonkun aikaa mustavalkoisista tyynynpäällisistä ja niimpä päätin tilata muutaman tyynynpäällisen hm:ältä koemielessä, kun sain hyvän alennuksen ja ilmaiset toimituskulutkin. Mustavalkoiset päälliset olivat ilokseni aika paksua tukevahkoa kangasta ja vetoketjutkin vaikuttavat kestäviltä. Pariin päällisistä jäävät harmiksi kaikki karvat ja pöly kiinni, mutta ehkä se on vain jotain alkusähköisyyttä, kun olivat muovipusseihin pakattuina.

 Ihan tyytyväinen olen siis päällisiin ja sopivat hyvin kotiimme:) Sohva näyttää heti paljon pirteämmältä ja nyt olohuone yhdityy kivasti mustavalkoiseen keittiöön. Muutama mustavalkoinen tyynynpäällinen täytyy vielä jostain hankkia;)









Sain Norjasta mieheltäni synttärilahjan vähän etukäteen, minun täytyy se paljastaa tällä heti kun kerkeän:)

Back from Norway

24. syyskuuta 2012

Saavuimme eilen illalla takaisin kotiin. Noin 4000 km jäi taakse, mieleenpainuvine maisemineen.  Ajoimme Ruotsin kautta Norjaan, jossa kävimme Lofooteilla, sekä Tromsossa. Takaisintulomatkalla ajoimme Lapin kautta tänne etelään. Maisemat olivat sen verta upeat, että lähes joka kohdasta olisi voinut napata valokuvan. Norjassa ruska oli parhaimmillan, mutta Lapissa jo lähes ohitse.

Pohjois- Norjan korkeat vuoret, kirkasvesiset vesistöt, vesiputoukset ja muutenkin upeat maisemat tekivät vaikutuksen ja ihastuinkin paikkaan niin paljon, että haluan sinne joskus uudestaan.

Ilma oli suurimman aikaa aika pilvinen, tuulinen ja sateinen, mutta ei se menoa haitannut, kun puki oikein päällensä. Yhtenä päivänä saimme nauttia ihan mielettömän kauniista auringonpaisteisesta ilmasta ja päivän kruunasi yöllä näkyneet voimakkaat revontulet:)

Kiva virkistävä reissu ja pikkuneidin, sekä koirien kanssa matkaaminenkin onnistui hienosti:)


Ethän kopioi kuviani, kiitos! / Please do not copy my pictures!

Tuolileikki

1. syyskuuta 2012

Pelastin kaatopaikalle joutumiselta neljä Alvar Aallon suunnittelemaa ja Artekin valmistamaa 69-tuolia. Tuolit olivat aika lailla elämää nähneet. Istuinosa oli verhoiltu oranssilla nahkalla ja jaloissa oli kulumaa siellä täällä. Lakatun keltainen puu vielä yhditettynä oranssin nahkaan, ei ole ehkä ihan suosikki yhditelmäni, joten tuolit kokivat vähän uudistusta. 

Irroitin nahkan istuinten päältä, se oli nidottu tuolien alle kiinni. Sen jälkeen hioin tuoleja kevyesti ja maalasin tuolit puolihimmeällä Helmi Kalustemaalilla mustiksi. Palloilin pitkään mustan ja valkoisen välimaastossa, mutta valitsin mustan, kun tuli jotenkin vahvempi tunne mustan puolesta. Voihan tuolit maalata valkoiseksi tai hioa maalin ja lakan kokonaan pois, sitten jos kyllästyy. 

Nyt Eamesit saivat kaverit ruokapöydän toiselle puolelle ja tuolit sopivat myös tarvittaessa pikatuunauksen uhriksi joutuneeseen keittiöömme.

 Istuin osan päällä oli alunperin oranssi nahka ja tuolien jalat olivat saaneet kolhuja.


 Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!:)
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan