Slider

Isojen tyttöjen sänky

24. huhtikuuta 2013

Ihana kevät! Aurinko on hellinyt viime päivinä ja bongasin jopa ensimmäisen sitruunaperhosen ja sisiliskonkin. Täällä ollaan sairasteltu ja toivottavasti nyt ollaan vihdoinkin voiton puolella. Voimat on ollut vähissä ja koti sen mukaisessa kunnossa :D 

Kodin sisustusrintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta. Mitä nyt parveke/terassi huutaa kovasti päivitystä, sillä se on jäännyt kaiken sisätilojen remppaamisen takia aivan vaille huomiota. Tänä keväänä olisikin tarkoitus käsitellä/maalata puulattia, vaihtaa kaidelaudat, laittaa kukkia ja hommata/nikkaroida jonkinmoinen kalusteryhmä. Vielä olisi samanlaista lankkua jäljellä, mistä ruokapöytämme on tehty, jospa siitä väsättäisiin jotakin:)
 
Sisätiloihin olen nyt kevään tullen alkanut kaipaamaan enemmän väriä ja pieni kyllästyminen mustavalkoisuuteen onkin nostanut päätään. Katsotaan mitä tästä seuraa;)
 
Neiti on vaihtanut pinnasängyn isojen tyttöjen sänkyyn ja uni onkin maistunut siinä erittäin hyvin:) Kyseessä on sama valkoinen Brion Sleep-sänky, joka neidillä on ollut tähänkin asti, mutta poistimme yhden korkeareunaisen pinnalaidan ja vaihdoimme sen mukana tulleeseen matalaan kaiteeseen. Sänky on pidempi ja leveämpi, kuin normaali pinnasänky ja muunneltavuutensa ansiosta, käyttöikä on pitkä, joten se sopii jopa 0-6 v lapsille.

 
Kun neiti aamulla herää, hän kipittää meidän sänkyymme ja joskus vielä hetkeksi nukahtaa viereen:) Neiti on hyvin rauhallinen luonteeltaan ja hyvin on pysynyt sängyssä ja kaide on hyvin estänyt pientä nukkujaa tippumasta. Sänky on myöskin matala ja laitan yöksi maton sängyn viereen, niin on kiva nousta sängystä aamulla, kun jalkojen alla ei ole ainoastaan kylmä laminaatti.


 
 
Neiti nukkuu paljon levollisemmin ja heräilee vähemmän, kun hän tietää, että itse pääsee pois sängystä, jos haluaa, eikä ole siellä "vankina". Laidan vaihtaminen osoittautuikin hyväksi ideaksi, vaikka sitä hetken mietimmekin:)


Oikein aurinkoista viikon jatkoa ja iso kiitos kommenteistanne!:)

Kodin raikastus kukilla

8. huhtikuuta 2013

Sain jokin aikaa sitten sähköpostia Camillalta, jonka blogia olenkin seurannut jo pidemmän aikaa. Meillä kävi eilen, yhteydenoton johdosta mukavia vieraita:) Päivä oli mukavan erilainen ja hauskaa oli, kiitos vielä!:) 
Esijärjestelynä vietiin pikku neiti lauantaina mummille ja vaarille hoitoon ja äiti ja iskä menivät ostelemaan kukkia ja laittamaan kotia kuvauskuntoon. Yritettiin kovasti metsästää valkoisia ja vaaleanpunaisia tulppaaneja, mutta kaikki olivat ikävä kyllä loppu. Ruusujakaan ei ollut enää missään. Onneksi löydettiin, kivasti muita kukkia ja mm. lopulta löytämämme pari nippua vaalean liloja tulppaaneita, pelastivat tilanteen ja saatiin kun saatiinkin koti kuvauskuntoon:) Nyt jäämme odottamaan, millaisia taikoja Camilla sai aikaan kamerallaan ja kelpuutetaanko kotiamme lehteen;)
Ihanasti, nuo kukat piristävät ja raikastavat kotia. Nyt vaan kovasti yritän pitää kukat hengissä, että niistä on iloa pitkäksi aikaa;)


 Sitrushedelmäpuu Plantagenista, samoin kuin ihanan rouhea saviruukku.





Please do not copy or use my pictures in any way!

Camera: Canon 5D mark II.
Objective: Canon Ef 50mm 1.4, Tokina Macro 100 f 2.8


Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille. Kiitos myös kaikille uusille lukijoille ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani!:)


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan