Slider

Siitä tuli vaaleansininen

27. toukokuuta 2013

 
Vihdoinkin se kaivattu inspiraatio iski ruskean lipaston suhteen! Ruskea väri ei kokeilusta huolimatta alkanut tuntumaan omalta ja pitkään pohdimmekin oikeaa väriä. Meillä on eteisessä ja työhuoneessa jonkun verran vaaleansinistä ja väri näyttää siellä mukavan raikkaalta valkoisen kanssa. Mieleen tupsahti idea lisätä muuallekin alakertaan vaaleansinistä ja yhdistää näin eteinen ja työhuone paremmin, muun alakerran kanssa.
 
 
Hennon vaaleansininen väri, on Tikkurilan Symphony värikartan sävy G356, jolla puolihimmeä Helmi kalustemaali sävytettiin.
 
 
Maalasin lipaston kolmeen kertaan pienellä telalla ja loput kohdat mihin tela ei sopinut, maalasin pensselillä. Tuo pieni tila rappusten alla on hieman pimeämpi paikka, niin vaalean sävyinen lipasto on huomattavasti raikkaamman näköinen siinä, kun ruskea. Jään kaipaamaan vielä jotakin kivaa pöytävalaisinta lipaston päälle.
 
Täällä on ollut aika sateiset ilmat, joten parvekkeen maalaaminen on edelleen kesken ja odotamme aurinkoisempia säitä. Olkkarin tauluhyllyistä sai lähteä geometriset printit ja mustat jutut ja tilalle kaipaisinkin nyt vaalempaa ja raikkaampaa ilmettä. Omat haasteensa asettaa hyllyjen kapeus, joten niihin ei oikein mahdu, kun hyvin kapeat esineet, joita tuntuu olevan kovin hankala löytää. Pitänee suunnata nettiin etsimään inspiraatiokuvia ;)
 
 
Mukavaa uutta viikkoa! :)

Äitienpäivälahja ja parvekkeen suunnittelua

15. toukokuuta 2013

Mieheni yllätti minut perin pohjaisesti äitienpäivälahjalla, en nimittäin ollut toivonut varsinaisesti mitään lahjaa. Ehdotin kyllä koko asunnon siivoamista, mutta ei se tainut olla miehelle mieluinen vaihtoehto, kun hän kerran yllätti tämän äidin Applen iPadilla;)
 
iPadilla on kyllä mukava lukea mm. blogeja iltaisin vuoteessa, katsoa ohjelmien uusintoja netistä, pelata pelejä ja ennen kaikkea sen voi ottaa kätevästi mukaan reissuun, koska se on kevyt ja vie vähän tilaa:)
Parvekkeelle on hankittu kukat ja ne on nyt suurimmaksi osaksi istutettu.
Meillä oli tallessa vielä sitä samaa lankkua, josta ruokapöytä nikkaroitiin, niin mies näppäränä, rakensi lankusta meille kolme kukkalaatikkoa, koska parvekkeelta sellaiset puuttuivat. Yksi laatikoista on varattu kukille, toisessa on mansikkaa ja viimeiseen tulee mm. herneitä:)
 
Emme ole kerenneet vielä maalikauppaan ja parveke on vielä pesemättä ja maalaamatta, mutta viikonloppu suunnitelmiin kuuluu mm. tarttuminen pensselin varteen ja painepesuriin. Osa kaiteiden maalista on irronnut tai on irtoamassa laattoina irti, joten uusi maali tulee todella tarpeeseen. Kaiteiden päällä, vaakatasossa kulkevat ohuet ja tummuneet laudat on myös tarkoitus irrottaa ja korvata uusilla paksummilla laudoilla. Lattia on painekyllästettyä puuta ja sitä ei ole muuten mitenkään käsitelty, joten aika on siihenkin jättänyt jälkensä. Viikonloppuun pitäisi myös mahduttaa, veneen laittaminen kesäkuntoon:)

Parveke on jäännyt ja jäännyt, kaiken sisätilojen laittamisen vuoksi, mutta nyt vihdoinkin tänä kesänä saamme sen toivon mukaan laitettua mieluisaan kuntoon!:)

Aurinkoista viikonjatkoa! :)




CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan