Slider

Pieni prinsessa!

19. marraskuuta 2013


Lauantaina 16.11.2013 klo 12.23 perheemme kasvoi ihanalla pienellä prinsessalla! <3
Neiti syntyi raskausviikolla 40+6 ja pituutta hänellä oli syntyessään 50cm ja painoa 3580g. 

Äiti ja isä ovat aivan haltioissaan toisesta prinsessastaan :)


Pääsimme eilen sairaalasta kotiin ja esikoisemme pääsi tutustumaan pikkusiskoonsa. Isosisko otti uuden tulokkaan hyvin vastaan ja on ollut alusta asti pitämässä vauvaa sylissä ja auttamassa sen hoidossa. Vauva on saanut paljon pusuja ja silityksiä siskolta :) Uusi tulokas vaikuttaa isosiskonsa tavoin hyvin tyytyväiseltä ja rauhalliselta tapaukselta ja arki toisen neidin kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin.

Odotan kovasti että saan kamerani takaisin huollosta, jotta pääsen ottamaan kuvia uudesta tulokkaasta ja päivittämään blogia. Vakuutus korvaa rikkoutuneen kameran ja se on tällä hetkellä Helsingissä huollettavana. Sain siskoltani onneksi kameran lainaksi, jotta sain napattua pienestä neidistä kuvia.


Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! :)
Me täällä jatketaan uuden arjen opettelua.


Ostohyvitys.fi tarjoaa ilmaisen suklaalevyn

8. marraskuuta 2013


Tänä vuonna olen tehnyt ja aion tehdä suurimman osan ostoksista verkkokauppojen kautta. Kahden pienen lapsen kanssa kaupoissa kiertely varsinkin jouluruuhkien aikaan ei nimittäin kuulosta kamalan houkuttelevalta :) Netissä myös hintojen vertailu on mukavan helppoa. Mikä parasta, nykyisin verkko-ostoksista saa myös rahaa takaisin, nimittäin Ostohyvitys.fi palvelun kautta.

Ostohyvitys on kaiken lisäksi täysin ilmainen verkkopalvelu. Palvelun käyttäjät voivat kerätä ostohyvitystä tekemällä verkko-ostoksensa palvelun kautta.
Kun on rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään sivustolle, tulee vain valita verkkokauppa, jossa haluaa asioida. Ostokset voi tehdä täysin normaaliin tapaan, mutta on muistettava että verkkokauppaan on mentävä ostohyvityksen verkkosivujen kautta, jotta ostosten seuranta onnistuu ja saa ostohyvitysmaksun. Näin saat siis rahaa takaisin kaikista Ostohyvitys.fi palvelun kautta tehdyistä ostoksista.

Ostohyvityksen määrä on joko prosenttiosuus ostosten summasta tai kiinteä euromäärä. Tarkemmat prosenttiosuudet ja euromäärät voi tarkistaa Osothyivtys.fi sivustolta, verkkokaupat kohdasta. Esimerkisi ostamalla 100 eurolla Nelly.com verkkokaupasta saat 11,5 euroa rahaa takaisin ostoksistasi.

Ostohyvitys.fi nettisivustoilta näkee kaikki mukana olevat verkkokaupat. Verkkokauppoja on myös helppo etsiä sivuston kautta, sillä ne on jaoteltu eri kategorioihin. Kaiken kaikkiaan bonusta voi saada noin 450 verkkokaupasta. Mukana palvelussa ovat mm. Prisma, Sokos, Zalando, Erätukku ja Lekmer.

Omalta sivuiltasi voit seurata tapahtumien ja maksujen tilaa. Kun tilitysraja täyttyy, voi maksun pyytää omalle pankkitilille. Maksettavan ostohyvityksen minmiraja on 15 euroa.


Ostohyvitys.fi Haluaa tarjota kaikille Saa kurkistaa blogin lukijoille ilmaisen Fazerin suklaalevyn kiitokseksi palvelun kokeilemisesta. Suklaalevyn saat, kun keräät ensimmäiset bonukset verkko-ostoksistasi Ostohyvitys.fi palvelun kautta. Ilmaisen suklaalevyn voit lunastaa tästä linkistä.


 Tässä siis kiva tapa tehdä ostoksia kerryttämällä lisää joululahjakassaa ;)


*Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi verkkosivuston kanssa

2-vuotiaan syntymäpäiväjuhlat

4. marraskuuta 2013

 
 
Hei kaikille ja mukavaa uutta viikkoa!
  
Juhlimme eilen pienen 2- vuotis syntymäpäiviä. Varsinainen juhlapäivä oli viime keskiviikkona. Koristeet löytyivät edullisesti ihanasta Tiger-liikkeestä, joka ei tälläkään kertaan jättänyt pulaan.
 
Teemaväreiksi valikoituivat lila ja vaaleanpunainen. Värit toistuivat koristeiden lisäksi myös Cup Cakeissa ja kekseissä. Hyvin tyttömäistä siis ;)
 
Neiti sai kivoja lahjoja ja näytti hyvin iloiselta ja hämmentyneeltä kaikkien lahjojensa keskellä. Lahjoissa näkyi selkeä teema, nimittäin eläimet joista meidän pieni kovin paljon tykkää :)
 
 
 
Kiitos vielä kaikille vieraille! :)
 
 
Näistä iloisista merkeistä on pakko poiketa hetkeksi hieman ikävämpiin. Tänään toteutui nimittäin bloggaajan pahin painajainen. Kamerani kaatui jalustalla ja siinä oli ulkoinen salama myös kiinni. Kamera ja salama menivät rikki, objektiivistä en vielä osaa sanoa. Olen tietenkin sanoinkuvaamattoman harmistunut ja on vaikea vielä edes käsittää koko asiaa, eikä sitä halua uskoa. Tietokoneen hajoamisestakin on vasta hetki. Huomenna on tarkoitus lähteä selvittämään asiaa vakuutusyhtiön kanssa. Onneksi meillä on laaja kotivakuutus! Kaikki hajoamiset tapahtuvat tietenkin perinteisesti samalla rytinällä.
 
 
P.S. Vauvan laskettuun aikaan on enää alle viikko!
 
 

Kurkkaus 2v synttärijuhlien valmisteluihin

2. marraskuuta 2013

 
Mukavaa lauantai iltaa kaikille! :)
 
Ensimmäiseksi haluan kiittää teitä kaikkia jotka äänestitte blogini ehdolle Inspiration Blog Awardseihin! :) Kilpailusarjat ovat muoti, kauneus, lifestyle, sisutus ja ruoka. Saa kurkistaa-blogi kilpailee Lifestyle-sarjassa monen muun loistavan blogin kanssa. Suosikkiblogiasi voit käydä äänestämässä täällä. Kussakin sarjassa voi äänestää yhtä blogia.
 
Äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia blogijuhlaan.
 
Äänestysaikaa on 10.11.2013 saakka.
 
Tämä viikko on ollut tosi kiireinen ja en ole ehtinyt koneen ääressä oikein istua. Olo on myös ollut aika väsynyt, joka varmasti on merkki lähestyvästä synnytyksestä.
 
Meidän neiti täytti keskiviikkona 2 vuotta ja huomenna on tarkoitus juhlia pientä neitiä perheen ja ystävien kesken. Nämä kaksi vuotta ovat menneet kyllä todella nopeasti. Olo on samalla haikea ja onnellinen. Neiti on kasvanut kamalalla vauhdilla ja se äidin pieni vauva on enää vain muisto. Toistaalta olen hirveän onnellinen ja ylpeä siitä, miten ihana pieni tyttö neidistä onkaan kuoriutunut. Iloinen, kohtelias ja omatoiminen. Niin paljon asioita osataan ja halutaan tehdä jo itse ja äidin apua tarvitaan entistä vähemmän. On ihana tunne, kun äidin iso tyttö nukahtaa kuitenkin joskus vielä syliin, on se vielä kuitenkin sen verran pieni ;)
 
 
Alla olevassa kuvassa näkyy huomisten synttärijuhlien väriteemaa. Kuvausrekvisttana toimii siskoni kyläilemässä ollut vehnäterrieri :)
 
Tígeristä löytyi paljon kivoja juttuja! :)

 
Huomisesta juhlasta ja koristelusta on luvassa ihan oma postauksensa.
 
 
Oikein mukavaa lauantai iltaa!

 
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan