Slider

Arkikuvahaaste 5/5

28. huhtikuuta 2014

Se on taas maanantai ja paluu arkeen. Aika siis toteuttaa arkikuvahaaseen viimeinen ja viides osa. 

Viikonloppu meni jälleen hujauksessa. Lauantaina olin ystävän kanssa vaateostoksilla ja mukaan tarttui pari uutta paitaa, housut ja takki. En ole hirveän useasti ollut ilman lapsia liikkentessä ja tuntuu aina vähän oudolta, jos lapset eivät ole mukana. Ihan kun jotain hyvin olellista puuttuisi tai olisi hukassa. :)

Nuorempi neiti oppi lauantaina näyttämään kieltä ja heiluttamaan päätään edestakasin ja on kovasti näitä uusia taitojaan viime aikoina harjoitellut. :)


Meillä kävi lauantaina myös vieraita ja miehen isä toi tekemänsä nukkekodin meille. Se on ihana! :) Neiti on leikkinyt sillä jatkuvasti. Vielä siitä puttuu ovet, ikkunat, maali ja vähän muutakin, mutta olihan sillä pakko päästä jo leikkimään ja miksipä ei voisi leikkiä! :)

Käytiin sunnuntaina Tigerissa ja löydettiin vaikka mitä ihanaa nukkekotiin! :) Nukkekodin tapettina käytin hyllypaperia. Tosi hyvin toimii ja helppo laittaa. Hyllypaperi on kuin kontaktimuovia. Takana on ruudukko ja liimapinta löytyy taustapaperin alta. Hyvin pysyy seinässä ja näyttää oikein kivalta!



Peuranpään liimasin kuumaliimalla seinään. Valokuvakehys on magneetti ja sekin liimattu kuumaliimalla. Huonekalut ovat Ikean lastenosastolta ja kaikki muu paitsi koira Tiger kaupasta. 

Sisustus on varsin edullinen ja ei siis hirveästi haittaa, vaikka jokin menisi leikeissä rikki.

Nyt kun lapset ovat pieniä, saa nukkekodissa olla vähän isompia huonekaluja ja esineitä. Ne kestävät paremmin ja eivät aiheuta samalla lailla vaaraa suuhun joutuessaan, kun pienet esineet.

Vanhempi neiti on hirveästi tykännyt olla mukana nukkekodin laitttamisessa. Hän on luonteeltaan todella rauhallinen ja pitkäpinnainen, joten hyvin uskaltaa laittaa jo vähän enemmänkin sisustusta nukkekotiin.

Arkikuvahaastetta on ollut mukava ja vähän erilaista toteuttaa. Ehkä olette päässeet kurkistamaan hieman pintaa syvemmälle ja tutustumaan vähän lähemmin perheeseemmekin kuvien myötä. Mietin tässä, että kiinnostaako myös hieman arkisemmat postaukset silloin tällöin?


Oikein aurinkoista ja iloista uutta viikkoa! :)


Arkikuvahaaste 4/5

25. huhtikuuta 2014


Aamulenkillä nähtiin kettu pellon reunassa kävelemässä. Minulla ei sattunut olemaan oikeanlaista objektiivia mukana.

Luonto heräilee päivä päivältä enemmän ja monessa puussa on pienet lehdet. Lisäksi ruoho ja tien varret alkavat vihertämään ja kukat lisääntyvät. Keväällä ulkona on hirveän paljon katsottavaa ja luonnossa muutoksia on havaittavissa jo yhdessä päivässä.

Pesin toisen koirista päivällä ja leikkasin kynnet. Isosisko viihdytti vauvaa makoilemalla tämän vieressä lattialla täkin päällä. On muuten hauska juttu, että juuri isosisko onnistuu naurattamaan meistä vauvaa eniten hassuilullaan. Lapsen aito nauru on kyllä yksi maailman ihanimmista asioista! <3

Huomiselle jäi trimmauskoneen esiin kaivaminen, sillä tytöt alkoivat kaipaaman äitiä. Vielä pitäisi ajella koiran neidin kuono, tassut ja hännäntyvi lyhyeksi.

Tällaista tänään. Huomenna tiedossa olisi ainakin shoppailua ja vieraita.

Haaste lähtee seuraavaksi Valkoiseen kotiin.

Rentoa ja aurinkoista viikonloppua! :)


Arkikuvahaaste 3/5

24. huhtikuuta 2014


Tänään pyörähdettiin aamulla kakkosen 5 kk neuvolassa. Pituutta oli tullut hienosti lisää ja painoa olisi voinut tulla vähän enemmän. Muuten kaikki oli oikein hienosti. :)

Neuvolan jälkeen oltiin tyttöjen ja koirien kanssa pihalla touhuamassa.

Iltapäivällä lasten isomummi piipahti hakemassa meille tarpeettoman pienen puutarhapöydän parvekkeelleen. Kiva kun pöydälle löytyi parempaa käyttöä! :)

Meillä oli neuvola jo kello kahdeksan aamulla. Iltaa kohden rupesi huomaamaan, että pientä yliväsymystä oli ilmassa ja meno oli hieman tavallista villimpää. Esikoinen nukahtikin jo ennen kahdeksaa.

Istun vielä hetken koneella ja sitten unten maille.

Tänään haaste lähtee eteenpäin Sallylle Sally's blogiin.

Mukavaa iltaa! :)


Arkikuvahaaste 2/5

23. huhtikuuta 2014


Tältä meidän arki näytti tänään.

Aamulla oltiin tunnin verran lasten ja koirien kanssa ulkona. Käytiin kotitiellä kävelemässä, esikoinen keinui pihalla ja leikki hiekkalaatikossa samalla kun pikkusisko nukkui vaunuissa. Päivällä laitettiin vanhemman neidin kanssa yhdessä pyykit ulos kuivumaan. Oli muuten ensimmäinen kerta tänä vuonna. Huomaa kyllä pyykkien väreistä, että täällä vallitsee "akkavalta". ;)

Nyt molemmat tytöt ovat nukkumassa ja kohta aletaan katsomaan miehen kanssa telkkaria ja vaihdetaan paremmin päivän kuulumiset.

Tänään haaste lähtee eteenpäin Villa Olivia blogin Sannalle. Sannaan minulla on ollut ilo tutustua bloggaamisen kautta. :) Sannan blogissa on muuten käynnissä ihana arvonta 24.4.2014 asti.


Huomiseen! :)


Arkikuvahaaste 1/5

22. huhtikuuta 2014

Sain Marilta Villaa Sukissa blogista arkikuvahaasteen. Tarkoituksena on jakaa kuvia omasta arjesta viiden päivän ajan ja haastaa joku muu bloggaaja tekemään samoin.

Meidän päiväämme mahtui mm. ulkoilua, vesileikkejä parvekkeella, auringosta nauttimista, kääntymistä vatsalta selälleen ja toisin päin ja viimesiä vetelevät valkoiset tulppaanit.

Haateen heitän eteenpäin Lilla Tirlittan blogin Katjalle! :)

Kiitos Marille haasteesta! 

Huomiseen! :)


Vaatekaapin sisältö uusiksi äitiyden myötä

13. huhtikuuta 2014


Meille on viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana siunaantunut kaksi ihanaa tyttöä. Raskaana olen siis ollut viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana kaksi kertaa ja vartalo ei tietenkään ole ihan se sama mitä ennen raskautta. Nuorempi tytöistä on nyt 4,5 kk ja vielä olisi vähän painoa tiputettavana.

Vaatekaapista löytyy aika paljon raskausaikana käyttämiäni vaatteita ja ne ovatkin aikamoisia kaapuja, sillä onhan niihin pitänyt saada kahteen kertaan vauvavatsa mahtumaan. Kaapista löytyy myös jokunen vaate ennen ensimmäistä raskautta ja voinette varmaan arvata, että silloin ollessani melkein 5 kiloa hoikempi ja ikäkin oli lähempänä kahtakymmentä, kun kolmeakymppiä, ettei niistä vaatteista enää kovin moni miellytä omaa silmää eikä varmasti katsojankaan... ;)

Olen myös vähän sellainen, että jos vaatekauppa ja sisustuskauppa ovat vierekkäin, niin sisustuskauppa vie voitoin ja vaatteet jää ostamatta.

Poimin Espritin verkkokaupan sivuilta kuvia vaatteista, jotka voisivat löytyä unelmien vaatekaapistani. Esprit on ollut semmoinen merkki, joka on sopinut vartalolleni ja istuu hyvin. Hintalaatusuhde on myöskin mielestäni varsin kohdillaan.



Tarkoituksena on, että vaatekaapin sisältö koostuu useisiin tilanteisiin soveltuvista vaatteista. Olisi myös hienoa, jos vaatteet olisivat sellaisia, että niitä pystyisi yhdistämään useilla eri tavoilla keskenään ja näin luotua useampia eri asukokonaisuuksia.

Olen vähän laiska/huono käyttämään asusteita pukeutumisessa ja tarkoituksena olisi myös kokeilla enemmän korujen ja huivien käyttämistä. Naiseksi taidan myös omistaa aika suppean kenkä- ja laukkuvalikoiman ja tämäkin asia kaipaa siis päivitystä. ;)


Lähteenä Esprit.fi. Kaikki kuvat lainattu luvalla.

Olen nyt siis päättänyt aloittaa totaaliseen vaatekaapin sisällön uusimisen! Tätä tulevaa projektia olen aloitellut keräilemällä Pinterestiin kuvia sellaisista vaatteista ja asukokonaisuuksista, jotka minua miellyttävät.

Viime vuodet ovat menneet aika lailla lasten ehdoilla, mutta nyt on aika keskittyä välillä hemmottelemaan vähän itseäkin! :)


Oikein mukavaa sunnuntaita! :)



Uusi tyynyliina ja printti

9. huhtikuuta 2014


Samalla kun tilasin House Doctorin lasiset laatikot, ostoskoriin tarttui myöskin samaisen merkin tyynynpäällinen ja pieni kuparin värisissä kehyksissä oleva A-kirjain printti. Tuo printti on siitä hauska, että kun sitä katsoo vähän pidemmältä tulee kuvaan "hologrammi efekti". (Epätarkkuus ei siis johdu siitä, että kuvaajalla oli vaikeuksia tarkentamisen kanssa ;)) 

Siirsin myöskin tuon Tine K:n tarjottimen turvaan hyllylle, sillä huomasin että se oli saanut hieman kolhuja olohuoneen pöydällä ollessaan. Tuo meidän 2,5 v neiti kun tykkää leikkiä leluillaan olohuoneen pöydällä.


Tykkään myös kovasti uudesta tyynyliinasta ja se saikin kunniapaikan Eamesin RAR-keinutuolin päältä. Päällinen on tosi kivan kokoinen ja laadukasta paksua kangasta. Keskellä takana kulkee kullanvärinen paksuhko vetoketju.


Ostan aika usein sisustamiseen liittyvät tuotteet netin kautta. Valikoima on laaja ja hintoja on helppo vertailla eri verkkokauppojen välillä. Usein myös ennen ostamista tarkistan vielä löytyykö verkkokauppaan alennuskoodia. Esimerkiksi alennussankari.fi on yksi alennuskoodeja tarjoava sivusto, mistä löytyy paljon alennuskoodeja moneen eri verkkokauppaan, kuten esimerkiksi H&M ja Zalando.

Oikein aurinkoista keskiviikkoa! :)


Kevätmessut

7. huhtikuuta 2014

Kävin eilen Kevätmessuilla messukeskuksessa. Messut muodostuivat Oma piha, Oma koti, Oma mökki ja Sisusta tapahtumista.

Kukka- ja puutarhaosasto oli hyvin edustettuna ja esillä ja myynnissä oli todella paljon kauniita kukkia, siemeniä, puutarhanhoitovälineitä ym. Väriloistoa katsellessa tuli väkisinkin hyvälle tuulelle. :)

Ihan harmi, että meillä ei ole omaa puutarhaa!

Tämä mm. puisia käsintehtyjä laatikoita ja penkkejä myynyt yritys on nimeltään Laatikkokauppa.

Vastaan tuli useita ihania kattauksia ja pienesineitä. :)

Tässä on hieno vaihtoehto pieneen kotiin, josta vielä uupuu sauna. Tämä kylpyhuonesauna ei tarvitse erillistä rakennuslupaa. Saunoja myy Saunastore.


Kaikki kuvat © Saa kurkistaa blogi.
Ethän kopioi/lainaa ilman lupaa!

Laitan vielä lisää messukuvia blogin Facebook-sivuille.

Oma tietokoneeni on edelleen huollossa. 
Pahoittelen, että blogi päivittyy nyt hieman hitaampaan tahtiin.


Oikein mukavaa tiistai-iltaa! :)

Lasiset laatikot

2. huhtikuuta 2014

Olen vähän huono ostamaan mitään pieniä sisustusesineitä ja valitsenkin kaupassa yleensä sen suurimman lyhdyn ja isoimman kynttilänjalan. Mies aina naureskeeleekin, että varmasti se isoin on taas se paras. :)

Pienemmille sisustusesineille olisi kyllä kova tarve, sillä esimerkiksi olohuoneen seinähyllyihin ei kovin suuret esineet mahdu. Meillä on myös pari tasoa joiden päälle olisi kiva asetella esineitä kauniisti esille.

Tykästyin muutaman House Docktorin esineeseen ja klikkailin ne kotiin.


Pidän kovasti varsinkin näistä uusista lasisista laatikoista.

 Nyt pitäisi enää keksiä mitä kivaa laatikoiden sisälle laittaisin. 
Ehdotuksia?

Aurinkoista keskiviikkoa! :)


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan