Slider

Uusi sohva: Ht-Collection Coco

30. huhtikuuta 2015


Uusi sohva saapui eilen 3,5 viikon odottelun jälkeen. Sohva tuli siis hieman luvattua ripeämmin ja mikä parasta saimme vapuksi uuden sohvan! :)

Päädyimme HT-Collectionin Coco-sohvaan. Sohva on ostettu Porttipuiston Iskusta Vantaalta, kiitos sinne Päiville loistavasta ja asiantuntevasta palvelusta! Valintaperusteita olivat nahkaverhoilu, muunneltavuus, kestävyys, ajattomuus, laadukkuus ja tietenkin kiva ulkonäkö. Meistä HTC:n Coco-sohva täyttää nämä kaikki kriteerit ja olemme valintaamme erittäin tyytyväisiä.


Koska arvostan käytännöllisyyttä, oli minulle erittäin tärkeää, että sohvan alta mahtuu vaivatta imuroimaan ja että kaikki päälliset ovat irrotettavia ja uusittavissa. Jos jokin päällisistä rikkoutuu tms. saa sen tilalle ostettua uuden päällisen, eikä koko sohvaa tarvitse lähteä uusimaan ja jos joskus kyllästymme nahkaverhoiluun, voimme tilata sohvaan vaihteeksi vaikka kangaspäälliset. Tällainen muunneltavuus tuo sohvalle myös lisää ikää.

Halusimme satsata runkoon ja täytteisiin, jotta sohva olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja tottakai tälläinen pitkäikäisempi sijoitus on myös ekologisempi valinta. Coco-sohvassa on puurunko ja istuintyynyissä on pehmusteena vaahtomuovia sekä höyheniä. Selkätyynyissä täytteenä on höyhen. Sohvassa on tukeva ja laadukas no-sag jousitus, mikä lisää entisestään sen käyttöikää.

Sohvan jalat ovat valkoiseksi maalattua metallia ja pidän niistä erityisesti sillä ne sopivat hyvin kotiimme, josta löytyvät ennestään mm. Vitran metallijalkaiset DSR-tuolit sekä nuo kuvassa näkyvät valkoiset Hay:n Tray-pöydät. Sohva ei myöskään näytä niin massiiviselta metallijalkojen kanssa, miltä nahkasohvat joskus näyttävät.

Sohva näyttää mukavalta ja sitä se myös on. Nahka on ihanan pehmeää ja sohvalle on varsin rentouttava rojahtaa. Sohva ei myöskään tunnu kylmältä. Sohvan kaveriksi ostimme samaa sarjaa olevan rahin. Rahi on tosi monikäyttöinen sillä sitä voi pitää sohvapöytänä, se toimii lisäistuimena tai sen voi laittaa myös sohvan viereen ja näin muuttaa toisen sohvan päädyistä divaaniksi.


Tällä hetkellä olen kaikinpuolin erittäin tyytyväinen valintaan. :)


Oikein iloista vappua kaikille! :)


39 kommenttia:

  1. Wau, on kyllä kaunis sohva :))

    Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja varmasti myös käytännöllinen.

    VastaaPoista
  3. Kylläpä on kaunis sohva! :)

    VastaaPoista
  4. Oi, se on täydellinen ♥

    Iloista vappua!

    VastaaPoista
  5. Kaunis ja varmasti myös käytännöllinen! Jotain tuollaista olen itsekin kaipaillut. nimim. Ei enää ikinä ylisuurta divaanisohvaa, jonka alta on mahdoton imuroida pilkkomatta neljään osaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :)
      Opin myös vanhan sohvamme kanssa, että ei koskaan enää samanlaista painavaa sohvaa, minkä alta ei pääse imuroimaan ilman sohvan nostamista. :D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Aidafoum. :)
      Sohva on kyllä vähän turhankin kutsuva. :D

      Poista
  7. Todella kaunis sohva. Muistatko kun joskus kirjoitin, että aloin blogiasi lukemaan, koska meillä oli silloin samanväriset sohvat ja tykkäsin kovasti siitä, miten olit saanut ruskean sohvan näyttämään niin kutsuvalta? :) Nyt täälläkin menty jo monia kuukausia vaalealla ja voi kun se onkin raikas vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut! :) Muistanhan minä, se oli oikein mukava kommentti. :)
      Onhan tuo tosiaan huomattavasti raikkaampi ja vanhasta kun ei saannut edes kaikkia päällisiä irti.

      Poista
  8. Aivan varmasti loistovalinta! Niin kaunis sohva♥ Ja on kyllä tosi kiva, että sohvan alta pystyy näppärästi imuiroimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Viivi! :) On kyllä tosiaan nyt paljon helpompi ja kivempi siivota. Vanhan sohvan alle oikein kertyi kaikki lika ja villakoirat...

      Poista
  9. Todella kaunis sohva <3 Kaunis ja harmooninen olohuone ja tuo harmaa taustaseinä tuo kaiken valkoisen niin hienosti esille. Mukavaa vappupäivää :)

    VastaaPoista
  10. Todella kaunis ja tyylikäs sohva. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  11. Upean ja tyylikkään näköinen! :)

    VastaaPoista
  12. Tyylikäs valinta! Hyvää Vappua! :)

    VastaaPoista
  13. Teillä näyttää kotoisalta ja tyylikkäältä. Sohva on kuin tehty tuohon! :)

    VastaaPoista
  14. Hieno valinta. Aika lailla samoilla valintaperusteilla päädyin itse puoli vuotta sitten omaan valintaani, vaikka sohva onkin täysin eri :) Meillä pyörii just koneessa osa päällisistä ekaa kertaa koskaan. Vähän jännittää, lähteekö vappuhiusvärit selkänojatyynyistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! :)
      Toivottavasti pesusta tuli puhtaat päälliset. :)

      Poista
  15. Tyylikäs sohva. En ite ole tykännyt koskaan nahkasohvasta, mutta tämä ei näytä ns. sellaiselta nahkasohvalta miste en tykkäis. Äidillä oli valkoinen nahkasohva ja aika nopeaa farkut jättivät ikävät siniset jäljet. Kannattaa ostaa se saippua, jolla voi tarvittaessa heti putsata. Mikä on muuten teidän lattia? Ite kans haaveilen valkoisista lattioista, ihana raikkaan näköiset. Hyvää vko loppua sinne ja alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi. :) Minäkään en ole mikään nahkasohvien ystävä ja olin vielä jokin aika sitten sitä mieltä, että meille ei tule koskaan nahkasohvaa, mutta kuinkas sitten kävikään kun tarpeeksi kiva malli tuli vastaan. Ja vitsit miten helppohoitoinen tuo nahkasohva oikein onkaan! :) Kiitos vinkistä. Tänään juuri kävin pesuaine ostoksilla. :)
      Meillä on ihan vain parketti lattia, jonka olen maalannut Betolux Akvalla useampaan kertaan. Hioin parketista lakkapinnan rikki ennen maalaamista. Pohjalle kannattaa laittaa vielä tartuntapohjamaali. :) Kiitos samoin! :)

      Poista
  16. Hei, teillä on ihanan raikasta ja valoisaa :) Sohva aivan huigee !!! Olen aika ajoin käynyt kurkistamassa blogiasi ja olen niin ihastunut tuohon oh valaisimeenne. Onko se valkoinen vai luonnonvalkoinen? Entä muistatko mistä olet hankkinut sen? Katsoin Kodin1 tuollaista ja se oli niin luonnonvalkoinen ainakin siellä että vielä on harkinnassa ostanko vai enkö.. Ruokapöydän päälle laittaisin sen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minna,
      Ihana kuulla, kiitos! :)
      Valaisin on luonnonvalkoinen ja muistaakseni olen sen Sokokselta joskus ostanut. Niitä on kyllä ollut tosi monessa paikassa myynnissä, varmasti tuo Kodin1 valaisin on myöskin sama. Meillä oli aikaisemmin ruokapöydän päällä samanlainen valaisin ja oli myös siinä oikein kiva. :)

      Poista
  17. Todella kaunis sohva ja sopii tuohon tilaan kuin nakutettu. Kaunis ja ajaton. Mielenkiintoista kuulla miten nahka käyttäytyy lapsiperheessä. Haaveilen valkoisesta sohvasta, mutta voi olla meidän lasten kanssa aivan turha haave. Saa siis nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Sohva on alcantara "nahkaa" eli samaa mitä käytetään mm. autojen verhoiluissa. Se on
      kestävä, helppohoitoinen ja arvostettu materiaali, :) Toistaiseksi on ollut ihan super helpphoitoinen ja meillä on kuitenkin kaksi lasta ja kaksi koiraa. :)

      Poista
  18. Todella kiva tuo teidän uusi sohva ja hyvin valkattu myös tyynyt tuohon - näyttää oikein mukavalta. Mekin ostettiin meille juuri uusi sohva ja kuljetusliikkeen pitäisi se oikeastaan tänään tuoda, niin jännityksellä odotan, että toivottavasti sopii meille. Se on aina vaikea nähdä vaikka olisi kuinka kiva sohva, mutta se että se sopii myös ympäristöön. Tuo on kiva, että päälliset on irrotettavia ja pesunkestäviä, enpä itse edes tullut ajatelleeksi.

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan