Slider

Sex And The City-polttarit

29. kesäkuuta 2015


Sain kunnian toimia hyvän ystäväni kaasona ja pääsin tietenkin myös suunnittelemaan polttareita. Polttareiden teemaksi valikoitui Sinkkuelämää tv-sarja, sillä tuleva morsian on suuri Sinkkuelämää sarjan fani.

Morsiammelle oli merkitty työvuoro lauantai aamuksi. Työvuoro oli tietenkin huijausta ja asiasta oli sovittu etukäteen morsiammen pomon kanssa. Morsian saapui klo 9.00 työvuoroonsa sovitusti ja polttariporukka oli myös salaa hiipinyt morsiammen työpaikalle. Infopisteestä tuli hyvin virallinen kuulutus missä morsianta pyydettiin saapumaan työpaikan Infopisteelle. Sieltä morsiammen tulivat noutamaan kaksi palomiestä, jotka uskottelivat morsiammelle että oli tapahtunut liikenneonnettomuus. Pian morsiammelle kuitenkin valkeni mistä on kyse, sillä hänen silmänstä sidottiin. Morsian kertoi heti aamusta ettei hänellä ollut mitään aavistustakaan siitä, että kyseinen päivä tulisi olemaan hänen polttaripäivänsä. Onnistuimme siis morsiammen yllättämisessä täydellisesti. :)


Morsian kuljetettiin limusiinikyydillä hänen lempikahvilaansa, josta oli vuokrattu tila meidän käyttöömme. Kahvilalle oli pyydetty myös paikallislehden toimittaja kirjoittamaan polttaripäivästä, sillä ajattelimme että lehtijutusta jäisi kiva muisto morsiammelle.

Kahvilassa meitä odotti herkullinen aamupala. Aamupalaksi oli savulohitäytteisiä leipiä, kahvia/teetä ja jälkiruuaksi iso Amerikkalainen Cookie. Aamupalan jälkeen morsian sai mm. niskahierontaa ja kosmetologin tekemän teeman mukaisen meikin. Sillä aikaa kun morsianta hemmotteltiin kävimme virittämässä lähteiseen jokeen morsiammelle tehtäväradan. Kahvilasta saa vuokrata soutuvenettä ja kanoottia. Jokeen laitoimme limupulloja joiden sisällä oli lappuja. Ensimmäisessä lapussa kerrottiin päivän teema ja muihin lappuihin oli tulostettu Sinkkuelämää sarjaan liittyviä kysymyksiä. Pullojen painoina oli joko kiviä muovipussissa tai Breezer-pullo. Morsian vastasi kaikkiin kysymyksiin oikein, joten joukossamme oli todellakin todellinen Sinkkuelämää fani. Morsian oli hyvin innoissaan teemasta. :)


Morsian sai teemaan sopivan Carrien kiharakampauksen, sekä tietenkin valkoisen tyllihameen ja vaaleanpunaisen topin, aivan kuten sarjan alkumainoksessa Carriella on yllään.

Kahvila sijaitsi lähellä morsiammen kotia, joten morsian sai käydä vielä kotona hakemassa sukkahousut ja vaihtamassa kengät. Morsiammelle ojennettiin myös lista tavaroista, jotka hänen piti ottaa kotoaan mukaan. Listalta löytyi mm. wc-paperirulla, tulentekovälineet ja kaksi muumihahmoa joista toisen piti esittää morsianta ja toisen sulhasta.



Kahvilan jälkeen suuntasimme piknikille, jossa nautittiin toistaan ihanampia herkkuja. Morsian sai piknikin yhteydessä tehtäväksi esittää kotoaan mukaan ottamilla muumihahmoilla kohtauksia parin elämästä, kuten esitapaamisen ja esikoisen syntymän. Piknikin jälkeen polttariporukka suunnisti kaupungille, jossa morsian sai kerätä hänelle annettuun kirjaaan ohjeita avioliittoa varten. Tällä välin minä hipsin kotiin sytyttämään kynttilät ja tarkistamaan, että kaikki on valmiina iltaa varten.

Reilun tunnin päästä loput polttariporukasta saapuivat meille ja luvassa oli teeman mukaisesesti seksiväline-esittely. Pääsimme tutustumaan mm. Samathan sarjassa käyttämään välineeseen. Hauskaa oli ja ei tainnut kovin monella naama pysyä peruslukemilla! :D Ilta jatkui hyvän ruuan ja Sinkkuelämää 2 elokuvan merkeissä.

Iltaan mahtui tietenkin myös tehtäviä. Morsiammen piti mm. koota lehtileikkeistä unelmamies, niin että hän sai käyttää kustakin lehdestä leikatusta miehestä vain yhtä ruumiinosaa. Morsiammen piti myös kirjoittaa tulevalle miehelleen runo, missä hän joutui käyttämään muun polttariporukan antamia sanoja. Jokainen oli tuonnut mukanaan morsiammelle yhden hemmottelutuotteen ja jokaiseen niistä oli liitetty jokin ohje avioliittoa varten. Kokosimme tuotteet vaaleapunaiseen koriin ja ojensimme ne morsiammelle illalla.

Päivä oli oikein onnistunut ja meillä oli hurjan hauskaa. Aika kului ihan siivillä. :)

Häitä pääsemmekin sitten viettämään parin viikon päästä! <3


Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)


Makuuhuoneen monta ilmettä

23. kesäkuuta 2015

Kuvat otettu viimeisen vuoden sisällä.

Kuvia selatessa huomaa helposti ajan kulun ja kuinka paljon asiat muuttuvat suhteellisen lyhyessäkin ajassa. Olemme elokuussa asuneet nykyisessä kodissamme neljä vuotta ja muuttaessamme odotin vielä esikoistamme. Nyt lapsia on kaksi ja seinäkin on vaihtanaut väriä jo kahteen otteeseen. Ensin seinä maalattiin beigellä kalkkimaalilla ja reilu viikko sitten seinä sai harmaata maalia pintaan.

Muuttaessamme makuuhuoneen ikkunaseinä oli valkoinen. Makuuhuoneen sisustus oli silloin hyvin maalaisromanttinen. Valkoiset pitkät verhot, tilkkutäkki päiväpeittona ja pitsiä koristetyynynpäällisissä sekä torkkupeitossa. Sänkymme oli 140 cm leveä ja sekin on uusittu 180 cm leveään. Onneksi näin, sillä yleensä aamuun mennessä sängystä löytyy vähintään yksi "ylimääräinen" nukkuja. :) 

Kuvat otettu 2-3 vuoden sisällä.

Romanttisesta kokovalkoisesta makuuhuoneesta on muokkautunut pikkuhiljaa modernimpi ja pelkistetympi. Kuvista huomaa hyvin, että miten mieli ja sisustus muuttuvat ja muokkautuvat jatkuvasti. Jos pitää sisustamisesta ja vähänkin seuraa sisustustrendejä ja uutuuksia, niin sisustus elää ja muuttuu väkisinkin. Vastaan tulee aina jotain uutta kivaa, mitä haluaa päästä kokeilemaan myös omaan kotiin. Kodin sisustamisessa ehkä parasta on juuri se, että sisustamalla pääsee toteuttamaan itseään, oppimaan uutta ja haastamaan omat taitonsa. Myös oma sisustussilmä ja värien käyttö kehittyvät jatkuvasti.


Oikein mukavia sisustushetkiä ja aurinkoista tistaita! :)


GreenCare-arvonnan voittaja

20. kesäkuuta 2015


Kiitos kaikille GreenCare-arvontaan osallistuneille!

Puutarhan Kesä KastelukannuGreenCare Puutarhan Kesäpallot, GreenCare Puutarhan Kesäporeet, sekä Tegeran mustat ruusukuvioiset puutarhahanskat lähtevät RANDOM.ORG-sivuston arpomana ilahduttamaan Pellavasydämen Merviä! :)

Onnea voittajalle!:)

Makuuhuoneen täydellinen harmaa: Tikkurilan 1944

17. kesäkuuta 2015

Kalkkimaaliseinät ovat hurjan kauniita, mutta ne eivät ole osoittautuneet hirveän toimiviksi lapsiperheessä. Kalkkimaalatut pinnat ovat herkkiä roiskeille ja huokoinen pinta ei kestä ollenkaan pyyhkimistä, vaan maali lähtee ihan vain pyyhkimällä irti. Nuorempi neideistämme tiputti viime viikolla pullollisen porkkanavelliä lattialle, ja sitä roiskui tietenkin myös pitkin makkarin seiniä. Koska kalkkimaaliseinää ei pystynyt puhdistamaan ja koska silmäni eivät kestäneet katsoa suttuista seinää, marssin jo seuraavana päivänä K-rautaan valikoimaan uutta maalisävyä. :)


Halusin että sävy olisi tällä kertaa hieman kylmempi, kun mitä aikaisempi beige kalkkimaaliseinä. Koska alakerrasta löytyy pari harmaata seinää joista pidän kovasti, oli helppoa päättää että myös yläkertaan tulee harmaata.

Valitsin Tikkurilan uudesta Deco Grey-värikartasta sävyn 1944. Deco Grey-värikartasta löytyy 94 neutraalia harmaan eri sävyä. Värikartasta löytyy aivan upeita sävyjä ja nimesinkin sen jo leikkisästi "harmaiden raamatuksi." :D Suosittelen lämpimästi värikarttaan tutustumista kaikille harmaasta pinnoista haaveileville. :)


Aloitin maalaamisen illalla, kun oli jo aika hämärää. Maalasin seinän ihan aluksi valkoisella pohjamaalilla, ettei pohjalla oleva kalkkimaaliseinä leviäisi tai muuten vaikuttaisi uuden harmaan maalipinnan väriin. Harmaan maalausta aloittaessani pelästyin aluksi että meninkö nyt kuitenkin valitsemaan liian lämpöisen sävyn, seinä näytti nimittäin aluksi aavistuksen harmaaseen menevältä beigeltä. Päätin kuitenkin rauhassa odottaa maalin kunnollista kuivumista ja katsoa sävyä uudelleen päivänvalosa. Huoli osoittautui täysin turhaksi, sillä aamulla vastassa oli mielettömän kauniin värinen harmaa seinä! :)

Yöpöytänä toimineet vanhat puulaatikot saivat lähteä, sillä kaipasin vaihtelua. Ne tuntuivat myös omaan makuuni turhan romanttisilta. Nyt makuuhuone tuntuu enemmän omalta ja se sopii myös paremmin yhteen muun asunnon kanssa. Käänsin päiväpeitonkin toisin päin, niin nyt sekin sitten sopii paremmin huoneen väreihin. Yöpöydät ja lamput ovat vielä mietinnässä. Jotkin seinään kiinnitettävät lamput voisivat olla vaihteeksi ihan kivat.. :)

Maalasin ensin sängyn päädyssä olevan seinän ja seuravana päivänä päätin maalata vielä kaksi muuta makuuhuoneen seinää. Ainoastaan se seinä, missä  meillä on liukuovilla erotettu vaatteidensäilytystila jäi maalaamatta.


Päivällä sävy on enemmän kylmän harmaa ja hämärämmässä valaistuksessa sävy on lämpöisempi ja aavistuksen beigeen menevä. Pidän sävystä paljon, sillä se on hyvin puhtaan harmaa, eikä seinä myöskään ole liian vaalea tai tumma. :)


Mitä pidätte makuuhuoneen uudesta ilmeestä? :)

Hyvää juhannusta kaikille! :)


GreenCare-tuotesetin arvonta

12. kesäkuuta 2015


Sain GreenCarelta postia ja päätin että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, joten joku onnekas voittaa tästä itselleen kivan pienen puutarhanhoitosetin. :)

Arvonnan palkintona on:

Ergonomista ja kevyttä kastelukannua on mukava käytää ja se on ilo myös silmille. Kannu on helppo täyttää ja pitää puhtaana.
Pitkävaikutteinen lannoite. Ravinteet liukenevat hallitusti koko kasvukauden ajan.
Kasteluveteen lisättävä ravinteikas poretabletti. Kaikille pihan ja puutarhan kasveille.
-Tegeran mustat ruusukuvioiset puutarhahanskat

Arvonnan säännöt:

Arvonta-aika 12.6.-19.6.2015.
Arvonaan voit osallistua kertomalla millaisessa puutarhassa/parvekkeella kesääsi vietät. :)
Anonyymit, muistakaahan jättää tunnistettavan nimimerkin lisäksi myös sähköpostiosoite.


Onnea kaikille arvontaan! :)

Kiitos GreenCarelle kivasta tuotesetistä! :)


P.S. Parvekehommat on vielä kesken.
Luhta Homen Vihertarha-teline odottaa kukkia ja lattia odottaa öljyämistä. :)


Mökkitunnelmaa makkariin

5. kesäkuuta 2015


Keittiön jälkeen myös makuuhuuhuoneemme sai uutta ilmettä uusien tekstiilien muodossa. Petasin vuoteeseen Luhta Homen kesäistä Seppele-sarjaa, sekä herkkää Sulka-sarjaa. Molemmat pussilakanasetit ovat hentoja väritykseltään ja kummankin setin aiheet on poimittu luonnosta. Seppele-sarjan kesäinen kuosi ja värit sopivat mielestäni tosi kivasti kylmempisävyisen sulka-sarjan pariksi. Yhdistelmä on mielestäni harmooninen ja värit tasapainottavat mukavasti toisiaan.


Kuvat: Luhta Home

1. Luhta Home Arkki kori, valkoinen. (Saatavana kahdessa eri värissä)
2. Luhta Home Seppele pussilakanasetti. (Saatavana kolmessa eri värissä)
3. Luhta Home Ranta torkkupeitto. (Saatavana kolmessa eri värissä)
4. Luhta Homen Sulka pussilakanasetti. (Saatavana kahdessa eri värissä)


Petauksessa käytin:

2 kpl yhden hengen Seppele-pussilakanasettiä.
2 kpl Sulka-sarjan tyynyliinaa.
2 kpl Annon roosan värisiä pellavatyynyliinoja.
1 kpl Luhta Homen Ranta-torkkupeittoa.

Sängyn päätyyn asettelin rennosti raidallisen Ranta-torkkupeiton. Yöpöydältä löytyy valkoinen paperinarusta punottu Arkki-kori. Korin sisälle laitoin maljakon ja maljakkoon asettelin pihan pensaasta napattuja kukkivia oksia. Taittelin yöpöydälle myösvalkoiset ja vaaleanharmaat Aalto-pyyhkeet pehmeää ja kodikasta tunnelmaa luomaan. Vaaleanpunainen lampunvarjostin on Ikean Hemsta ja krominvärinen lampunjalka on Pentikin.

Rennolla ja henpensävyisellä petauksella, sekä luonnosta kerättyjen kukkien avulla makuuhuoneeseen muodostui varsin lämmin ja kesäinen tunnelma. Huoneessa vallitsee huoleton mökkifiilis. :)


Mitä pidätte makuuhuoneen kesäilmeestä?


Mukavaa viikonloppua! :)


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan