Slider

Uudet sohvatyynyt & ensimmäiset kynttilät

27. elokuuta 2015


Eilen oli sen verran pimeä ja sateinen päivä, että päätin kaivaa kynttilät esiin. Tuikkujen palaessa mietin monta kertaa, että kuinka paljon kodikkuutta ja iloista miltä ne voivatkaan tuoda. Yksi syksyn ja talven parhaista puolista on juuri se, kun saa sytyttää koko kodin täyteen kynttilöitä. Kynttilät luovat kyllä niin ainutkertaisen kaunista ja herkkää tunnelmaa pimeisiin iltoihin, jotta syksy saa minun puolestani vaikka jo tulla. :)


Ostin sohvalle uuden päälliset ja päätin kerrankin satsata vähän enemmän laatuun koristetyynyjen kanssa. Ei nimittäin ole kovinkaan kannattavaa osaa halpoja päällisiä, joiden värit huuhtoutuvat ensimmäisessä pesussa pesuveden mukana viemäriin ja jotka ovat parin viikon päästä täynnä nukkaa. Kauniita vaaleanharmaita päällisiä on muutenkin ollut vaikea löytää, joten kun huomasin mattotilauksen yhdeydessä kivalta näyttäneet tyynynpäälliset Stockmannin verkkokaupassa päätin pistää myös ne tilaukseen.


Suurempi raidallinen tyynynpäällinen on Linumin Camergue ja se on tukevaa  100 % puuvillaa. Kokoa päällisellä on 50 x 60 cm. Pienempi tyynyistä on Eightmoodin Helena Q-koristetyyny, jonka vetoketjullinen päällinen on 100 % puuvillaa. Tyynyn koko on  30 x 50 cm ja sen täyteenä on 85% höyheniä ja 15 % untuvaa. Molemmissa päällisissä on tosi kaunis vaaleanharmaa sävy ja kummatkin päälliset vetoketjuineen vaikuttavat todella laadukkailta. Toivottavasti nämä päälliset säilyvät kauniina pitkään! :)

Stockmannilla on muuten loppuviikon mukava etu kanta-asiakkaille ja mietinkin nyt kovasti, että jos kotiuttaisin sen toisen samanlaisen maton ruokahuoneeseen. Matosta saisi nimittäin 20 euron alennuksen koodilla SUPERWKND.

Mukavaa torstaita ja muistakaa käydä osallistumassa blogin fb-arvontaan!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Linie Design Surface-matto

21. elokuuta 2015


Linie Design Surface-matto saapui alkuviikosta ja pääsin levittämään sen olohuoneen lattialle. Tilasin maton Stockmannin verkkokaupasta. Matto on kooltaan 200 x 300 cm, eli se on vähän reilumman kokoinen ja oikein hyvä näin. Päätin nimittäin että jos matto osoittautuu hyväksi, niin tilaan toisen samanlaisen vielä ruokapöydän alle. Ruokapöytä on sen verran suuri, että maton tarvitsee olla riittävän isokokoinen, jotta mattoa riittää myös ruokapöydän ulkopuolelle. Haluan molempiin huoneisiin samanlaiset matot sillä huoneet ovat peräkkäin ja koska huoneiden välinen seinä on avattu, on näkymä hyvin avoin huoneesta toiseen.

Surface-mattoa saa myös pienemmässä koossa, 130 x 190 cm ja harkitsenkin pienempää mattoa keittiöön.


Linie Design on Tanskalainen tuotemerkki ja se on tunnettu laadukkaista ja kauniista matoistaan. Matto on kudottu käsin ja verkkosivuilla kerrotaan sen olevan hyvin kulutusta kestävää juuttia.

Matto kannattaa käydä ensin ulkona avaamassa ja oikein kunnolla tamppaamassa  sillä koska se on valmistettu luonnonkuidusta siitä irtoaa aluksi roskaa, lähinnä tummaa "pölyä". Maton alle suositellaan laitettavaksi liukuestematto/alusmatto, jotta matto pysyy paikoillaan. Alusmatto suojaa myös varsinkin herkkää vaaleaa lattiaa, jos matosta irtoaa roskaa tms.


Matto on mukavan paksu ja tuntuu jalan alla miellyttävältä. Se vaimentaa myös tosi hyvin askelääniä ja tekee olohuoneesta paljon kodikkaamman ja kutsuvan näköisen. Syksyn lähestyessä on tosi kiva saada lattialle iso matto lämmittämään.

Mitä pidätte uudesta matosta?

Oikein mukavaa perjantaita! :)

P.S. Blogin Facebook sivuilla on käynnissä arvonta.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Suloinen 2-vuotias ♥

18. elokuuta 2015

Ystäväni pyysi minua ottamaan 2-vuotis kuvat hänen tyttärestään. Kävimme sunnuntaina metsässä kuvaamassa ja sain jakaa teidän kanssanne myös jokusen kuvan.


Canon 5D Mark II
Canon EF 50 mm 1:1.4

Mukavaa iltaa kaikille!


Viikonlopun kirppislöydöt & arvonnan voittaja

17. elokuuta 2015


Kävimme blogikolleegani Sannan kanssa lauantaina Vantaan Mikkolassa Lähiöfestivaaleilla pitämässä kirppispöytää. Paikalla oli jokunen sisustusbloggaaja ja jokunen yritys myymässä sisustustavaraa ja antiikkia.

Kävijöitä riitti ihan kiitettävästi ja sain tosi mukavasti omia sisustustavaroita myytyä. Ja kuten arvata saattaan, niin eihän sitä tietenkään päässyt kotiin ihan tyhjin käsin. Mukaan tarttui tuo sympaattinen vanha penkki, iso lasinen kynttilälyhty ja betoniselta näyttävä kulho. Näistä ostoksista köyhdyin vain 30 e ja sääkin oli oikein kaunis, joten kannatti lähteä kirppistelemään. :)




Odottelen täällä kovasti Stockmannin pakettia. Toivottavasti sisältö miellyttää ja pääsen esittelemään ostokseni pian teille. Täällä on pari seinää saannut myös uutta maalian pintaan, joten niistäkin on tulossa juttua lähiaikoina. Blogi on ollut nyt vähän hiljaisempi, kun ollaan vietetty paljon aikana ulkona ja nautittu kauniista ilmoista. Eilen olin kuvaamassa juuri 2-vuotta täyttänyttä neitiä ja nyt edessä on kuvien läpikäymistä ja lähettämistä.


Kiitos vielä kaikille Orthex-arvontaan osallistuneille!

Arpaonni suosi tällä kertaa Heliä: 

Onnea voittajalle &
 oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille!


Block-valaisin edullisesti & arvontamuistutus!

13. elokuuta 2015


Tulin vinkkaamaan että Finnish Design Shopista saa nyt Harri Koskisen suunnittelemaa Block-valaisinta kampanjahintaan 125,00 e (norm. 215,00 e.) Kampanja koskee molempia värejä. Block valaisimen valkoisella johdolla löydät täältä ja mustalla johdolla täältä. Olen pitkään haaveillut kyseisestä valaisimesta ja nyt olisikin oikein hyvä hetki se kotiuttaa. ;)


Kuva: Finnish Design Shop

Täällä on lomailtu ja nautittu kesästä ja kauniista ilmoista. Suurin osa päivästä onkin kulunut ulkona pihalla lasten kanssa, nyt kun on ollut vihdoin lämmintä ja aurinkoista. Mukava saada aurinkoa varastoon pitkän ja pimeän talven varalle.

Pikkuhiljaa lähestyvä syksy sai kaipaamaan kotiin lisää tekstiilejä, joten klikkailin eilen ostoskoriin maton ja pari tyynynpäällistä.  En ole nähnyt mattoa livenä, joten vähän jännitää että menikö valinta nappiin. Paketin pitäisi saapua ensi viikon alussa, jolloin pääsen sovittamaan mattoa olohuoneeseen. :)

Muistakaahan käydä osallistumassa Orthex-arvontaan joka on voimassa lauantaihin asti!


Mukavaa torstai-iltaa! :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Orthex-arvonta!

8. elokuuta 2015





Teitä lukijoita ja fb-tykkääjiä on kertynyt jo oikein mukava määrä, joten halusin ilahduttaa ja kiittää teitä blogini seuraamisesta kesäisellä tuotearvonnalla. Arvonnan palkintona on tällä kertaa Orthex Group:in hyväksi havaittuja ja kestäviä tuotteita. Nämä kevyet ja kauniisti läpikuultavat Avainlipun saaneet saunatuotteet on valmistettu tietenkin Suomessa.

Palkinto:


Arvonnan säännöt:

Ortexin muovista valmistetut tuotteet ovat varmasti monelle meille entudestaan tuttuja, ja itse yhdistänkin tuotemerkin ensimmäiseksi hyviksi havaittuihin ja kestäviin pakastusrasioihin. Osallistu arvontaan paljastamalla kommenttikentässä oma suosikkisi Ortexin valikoimasta.

Koska tämä arvonta on ennen kaikkea kiitos blogini lukijoille, olisi mukavaa jos olisit kirjautunut blogini lukijaksi blogin oikeassa raunassa näkyvästä sivupalkista (Liity tähän sivustoon) ja/tai kävisit tykäämässä blogin fb-sivuista.

Muistathan jättää myös oman s-postiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä jos voitto osuu kohdalle.


Arvonta-aika 08.08 -15.08.2015.


Onnea kaikille arvontaan!


Postaus toteutettu yhteistyössä Orthex Group:in kanssa.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan