Slider

Roskikselta pelastettu tarjoiluvaunu ja Muuton Elevated maljakko

14. helmikuuta 2016


Hyvin uutisia, sain nimittäin kamerani vihdoin huollosta! Kameran rungon sisällä piilotteli jokin hius joka on nyt onnellisesti poistettu. Runko on ollut minulla jo noin viisi vuotta, joten oli ihan hyvä muutenkin käyttää runko puhdistettavana. Mitään kovin ihmeellistä ei ole sisustusrintamalla tämän neljän viikon aikana ole onneksi tapahtunut, joten kovin paljosta ette ole jääneet paitsi. ;)

Kameran huollosta aiheutuneen blogitauon aikana tuli muuten nopeasti huomattua, että miten valtavasti aikaa blogin pitäminen oikestaan viekään ja mitä kaikkea muuta siinä ajassa ehtiikään tehdä. Lyhyenkin postauksen tekemiseen kuluu helposti useampi tunti. Muutama tunti hurahtaa helposti jo siihen että valokuvat ovat blogikunnossa. Aikaa kuluu mm. valokuvattavan alueen siivoamiseen/stailaamiseen, itse valokuvaamiseen ja kameran säätöihin, kuvien koneelle siirtämiseen ja käsittelyyn. Kirjoittaminen ei ole vahvin osa alueeni, joten sekin tuottaa välillä vähän enemmän päänvaivaa.

Bloggaaminen on kuitenkin semmoinen asia mistä nautin, joten en halua siitä kokonaan luopua vaikka aikaa on välillä vähän hankala löytää. Bloggaaminen tuo mukanaan hetken omaa aikaa ja tuttuun ja turvalliseen perus arkeen saa vähän jotain muuta ajateltavaa. Sille kannalle olen blogin kansssa kuitenkin päätynyt, etten aio kirjoittaa tikusta asiaa ja taikoa aikaa väkisin, vaan kirjotain silloin kun on aidosti jotain kirjoitettavaa ja oikeasti aikaa keskittyä blogiin vaikka siihen menisikin pari viikkoa aikaa. Haluan että blogin pitäminen tuntuu kivalta, enkä halua tehdä siitä itselleni pakkopullaa. Lapset ja oma perhe ovat tietenkin myös aina etusijalla.


Tämän neljän viikon aikana meille on kotiutunut uusi kaluste. Edellisellä omistajalla ei ollut sille enää käyttöä, joten se sai meiltä uuden kodin. Myös pari muutakin uutta juttua löytyy kotoa, sillä perjantaina mies kävi töistä tullessaan noutamassa Finnish Design Shopista tilaamani ihanuudet. En ollut pitkään aikaan ostanut kotiin mitään uutta, joten päätin että nyt on korkea aika hemmotella vähän itseäni ja toteutin pari sisustushaavetta pois alta. ;)


Tarjoiluvaunun päältä löytyy Muuton kaunis harmaa Elevated maljakko sekä teräksen värinen Menun Show Tealight tuikkukuppi, joka sattuu olemaan parasta aikaa tarjouksessa Finnish Design Shopissa. FDS tarjoaa muuten ystävänpäivän kunniaksi vielä tänään 100 euroa alennusta kaikista yli 500 euron ostoksista koodilla VALENTINE100, ja kaikista valkoisista String System-sarjan osista saa -15% alennuksen. (Tarjous ei kuitenkaan koske valkoista String Pocket-hyllyä.)


Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille! :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan